Hydra Filterpatron
 

Hydra Filterpatron

Hydra Filter är utprovade tillsammans med respektive storlek på behållare. För att uppnå bästa filtrering skall du alltid försöka använda filterpatroner avsedda för just ditt filter. Både form på filtermediet och genomströmning av vattnet i filtret är viktiga faktorer. Dock har alla metoder av filtrering en gemensam nämnare. Det är den flora av organismer som efter en tids användning bildas i filtermediet. Denna massa av organismer skall man bevara och föra över till det filtermediet man använder efter rengöring. Man kan exempelvis försiktigt rengöra filtret på en begränsad del eller lägga filtret efter rengöring i det avrunna vattnet före rengöring. Det viktigaste är att det finns en grogrund för förtsatt tillväxt av nyttiga organismer i filtret.

Produkter
12 36 72
 • Hydra
  Skumgummifilter till Hydra 20 Innerfilter. Använd i möjligaste mån orginalfilter för bästa rening och minimalt underhåll.
  Art nr. 547
  51 kr
 • Hydra
  Skumgummifilter till Hydra 40 Innerfilter. Skall du ha ut bästa möjliga effekt av ditt filter bör du använda orginalfilter. Filtret är utprovat av tillverkaren för bästa rening och du har bästa för...
  Art nr. 552
  78 kr
 • Hydra
  För bästa möjliga rening. Använd Hydra 30 orginalfilter. Filtret har geongått tester hos leverantören och är tillpassat för behållarens form. Skumgummiflter. Rengör försiktigt vid underhåll. Slanga...
  Art nr. 551
  56 kr
 • Hydra
  Ett delfilter i behållaren som reducerar skadliga nivåer av Ammonium, Nitrit, Nitrat mm. Bytesintervall ca var 6-12 månad. En garanti för att ditt filter skall göra det arbete som du förväntar dig.  
  Art nr. 550
  199 kr
 • Hydra
  Utbytes filterpatron till innerfilter Hydra 50
  Art nr. 2262
  100 kr