Juwel Rio 240liter

Juwel Rio 240liter Vitt med LED

Nanoakvarium

Nanoakvarium m LED

Akvariepaket Nano Svart

 

Viktigt att tänka på när du köper akvarium från Fiskfoder.se

 

Akvarier och bord från Juwel skickas nu direkt från leverantören hem till dörren. Detta gör att leveranstiden oftast blir några dagar (med reservation för slutförsäljning).

Observera. Vi måte tyvärr reservera oss för ändrade priser från leverantör. Dagens oroliga marknad har gjort att priserna på vissa material ökar i snabbare takt än vad vi hinner ändra. Priserna som anges på akvarium och akvariebord är inte alltid uppdaterade. Maila oss på info@fiskfoder.se för aktuellt pris.

De helglasade och akvarier med aluminiumram kommer i leverans till oss varje Tisdag. Detta under förutsättning att de finns i leverantörens lager vid beställning. Denna beställning måste göras, senast Söndagkväll före leveransdagen. 

Vi beställer inte någonting förrän varan är helt betald. Observera att med bankgirobetalning kan det ta någon dag innan vi ser det på kontot.

Leveranstiden på akvarium kan variera beroende på vart i landet du bor. Men det tar oftast inte mer än någon dag.

Tyvärr kan vi inte leverera helglasakvarier eller akvarier med aluminumram till kund. Dessa måste hämtas hos oss i Sniberup/Hörby. Detta på grund av att hanteringen vid frakten har visat sig inte fungera i alla läge. 

Vi erbjuder givetvis en ångerrätt på akvarier men tar ut en hanteringskostnad för detta. För närvarande är hanteringskostnaden 30% av priset. Returfrakten står du som köpare för.

Skulle din leverans vara skadad när du får den ska detta omedelbart anmälas direkt till DHL. Upptäcks skadan i direkt anslutning till leveransen ska du INTE ta emot godset. Meddela oss inom 24 timmar och bifoga foto på skadan. Detta för att användas vid vår kontakt med DHL

Vid övriga frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss.