Fiskfoder.se har som affärsidé att tillhandahålla akvarietillbehör, akvarium och akvariefiskfoder till rimliga priser. Vi har även som målsättning att vara den naturliga leverantören av pumpar, filter och andra tillbehör till ditt akvarium.

Vi som driver Fiskfoder.se är Lars-Olof och Monica, och vi bor på en gård i lilla Sniberup i mitten av Skåne. Tillsammans har vi flerårig vana av djurhållning av olika slag. 

Lars-Olof har ett förflutet som akvarist under nästan 50 år. Odling av akvariefisk har varit det stora intresset framför biotopakvariet. 

Monica har nästan lika lång bakgrund inom hästvärlden. Från ponny till dagens gemensamma intresse westernridning, företrädesvis med den Amerikanska Quarterhästen. 

En del av året var vi anlitade av tävlingsarrangörer av westerntävlingar. Detta gjorde vi i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.Numera är denna verksamhet nedlagd. Dels på grund av ökad efterfrågan i vår webbutik men också på grund av att vår kennel och katteria har tagit allt mer tid. 

Under 2016 startade vi även upp vår uppfödning av den Dansk-svenska gårdshunden. Qlara har varit i familjen sedan 2013 och hennes första kull blev A-kullen.
Sju härliga tikar, alla med namn på A, blev resultatet. Vi bestämde oss för att behålla yrvädret Asta för eventuell fortsatt avel. Qlara fanns med oss till 2020 och fick totalt två kullar. Tragiskt nog tvingades vi ta bort vår älskade hund då hon blev illa skadad av ett vildsvin. 

 

 

 


Continuous Improvement AB med bifirma Fiskfoder.se
Sniberup 9349
24297 Hörby

Organisationsnummer: 556805-5411
VAT: SE556805541101