K9

Om K9 & K9shop
K9 Competition tillverkas i sverige av K9 Comptetion AB med huvudkontor utanför Helsingborg.

www.k9shop.se & Appen "K9shop" drivs av Aspen Horse AB som är distributör av K9 Competition.

K9 Competiton har satt en helt ny, högre världsstandard inom pälsvård för häst, hund och katt.

Serien förkortar din arbetsinsats med upp till 50%, tack vare enastående tovutredning, snabbare torktid, långvarigt resultat och enkelheten att använda. Oavsett ras och pälstyp.
Vi garanterar kvalitén och lovar dig toppresultat med högt miljömedvetande som bonus. Upplev svensk världsklass. Till tävling och vardag.
K9 Comptetion har skapats av de bästa naturliga råvaror som finns på marknaden – för att göra ditt kloka miljöval enkelt.
Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej.
K9 Comptetion Forumula tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet. Produkterna kännetecknas av att de är lättarbetade, utredande, tidsbesparande, snabbtorkande samt att de ger ett fantastiskt resultat som varar.
K9 Comptetion passar alla pälstyper och raser – unga som vuxna djur – både till vardag och tävling!
K9 Competetions samtliga produkter är helt fria från karens och är absolut dopingfria.

Produkter
12 36 72
 • K9
  K9:s balsam för hund och katt som innehåller Aloe Vera. Aloe Vera har ju en känd inverkan på både hud och hår så detta balsam hjälper din pälskling att få en vacker lyster i in päls samtidigt som d...
  Art nr. 2031
  49 kr
 • K9
  K9 Mjällschampo-Dandruff shampoo, ett extra skonsamt mjällschampo till både långa och korta pälsar och alla raser. Motverkar torrhet, mjäll, fjällbildning och klåda.Vårdande, skyddande & stärkande...
  Art nr. 00424
  132 kr