Hem » Akvaristik » Akvarium

Akvarium

Akvarium från de ledande tillverkarna. Juwel, Aquastabil och Eheim för att nämna några. Nanoakvarium så väl som stora och små möbelakvarium. Akvarium har ju alltid varit en fascinerande värld och är idag en inredningsdetalj i många hem och med dagens teknik är det inte längre en avancerad hobby.

Alla akvarium kan du få tryggt hemlevererat i hela skåne med vår egen turbil till uppgiven adress och med full leveransgaranti.

Möbelakvarium:

Akvarium som företrädesvis placeras på en central plats i hemmet eller kontoret. Oftast lite större akvarium med passande möbel. Filter och doppvärmare kan fås integrerade i akvariet för att få en så naturlik miljö som möjligt.

Nanoakvarium:

Små akvarium med endast ett fåtal fiskar eller räkor. Då akvariet är litet, oftast inte större än 30liter bör fokus ligga på en så naturtrogen miljö som möjligt. Här finns inte plats för större inredningsdetaljer men utmaningen är att få det att se stort ut i det lilla.

Helglasakvarium:

Finns från 40 upp till 700 liter i standardutförande. Större akvarium går att få tillverkat på beställning. Här finns plats för fantasin att flöda. Ett silikonlimmat akvarium utan ram ger ett fantastiskt och rent intryck och med passande ställning eller bänk blir detta ett vackert inslag i hemmet eller kontoret.

Vi erbjuder inte endast akvarium. Vi har ett av sveriges största sortiment av akvarietillbehör, såsom filter, inredning, belysning och foder online och i butik. Du kan också välja mellan de över 250olika växterna. Du är alltid välkommen med frågor och funderingar. Vi har mer än 50 års erfarenhet av akvarium och odling av akvarifisk i synnerhet.
Här får du hjälp med att exempelvis välja pump och filter för ditt akvarium. Dessa har så liten volym i jämförelse med naturen att det gäller att dimensionera sin utrustning rätt och det behöver nödvändigtvis inte vara den dyraste utrustningen.