Priser

Alla priser är inklusive mervärdesskatt. Angivna vikter är nettovikt för innehållet.
Fiskfoder.se kan när som helst och utan förvarning höja eller sänka priset på en artikel. Det nya priset gäller från den dag det ändrades.Viktig information till dig som beställer akvarium

Om en vara är slut meddelar vi er det. Om en order inte fullföljs och betalas enligt val i kassan makuleras denna efter ett antal dagar med automatik beroende på betalningsalternativ.

Bankgiro: förskott 4 vardagar.
Swish: förskott 4 kalenderdagar.Betalsätt

Bankgiro
Betala direkt till vårt bankgiro på nummer 816-2133. Märk betalningen med ditt ordernummer.

Swish
För smidigt över din betalning via vårt swishnummer 123 105 23 72. Märk betalningen med ditt ordernummer.

Klarna
Via Klarna kan du välja mellan flera olika betalningsalternativ. Du väljer betalningsalternativ direkt vid checkout, eller senare när du får din betalningsavisering. I flera fall får du hem varan innan betalningen förs över till oss.

Payson faktura
Via payson kan vi erbjuda fakturabetalning och möjlighet till delbetalning. Vid faktura och delbetalning tas en fakturaavgift ut med 25 kronor.

Payson kortbetalning
Gör dina inköp direkt med ditt kort. Vi använder även här Payson som mellanhand. Enkelt och säkert, och helt utan extra kostnad.


Köpvillkor

Betalningsvillkor:
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. För övrigt är det Klarnas respektive Paysons villkor och avtal som gäller. Om du väljer att betala med swish eller via bankgiro ska betalningen tillhandahållas inom 4 arbetsdagar.

Information om ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du ska kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. För akvarium som är beställningsvara avgår en returkostnad på 30% av varans värde. Vi lagerför inte dessa så det är en kostnad från vår leverantör. 


Vid nekat köp: 
Om kunden inte godkänns för att betala med PaysonFaktura eller Klarna (oavsett anledning) så ska nedanstående information ges till kunden. Skulle kunden ha frågor kring varför denne inte godkänts ska denne hänvisas till Payson AB respektive Klarna.

 

Vårt ansvar

Orderbekräftelse:
Klienten måste enligt lag förse köparen med en Orderbekräftelse, denna kan med fördel skickas med e-post. Orderbekräftelsen måste innehålla information enligt nedan och benämnas “Orderbekräftelse”.

Klientens företagsinformation:
Företagsnamn, postadress och i förekommande fall gatuadress samt telefonnummer och i förekommande fall e-postadress hanteras med största säkerhet.

Vara:
Det ska tydligt framgå vad som har beställts (typ av vara, antal, belopp etc.).

Betalning och leverans:
Information om valt betalningssätt och hur leverans sker. Upplys om ev. faktureringsavgift, påminnelsekostnad, inkassoavgift samt dröjsmålsränta.

Ångerrätten:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Reklamation:
Alla reklamationer skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter leverans. Eventuell återbetalning eller ersättningsvara till kunden sker utan dröjesmål när varan är oss tillhanda och i godkänt skick.
Konsumentlagens riktlinjer gäller.

 

Leverans

Beställningar skickas senast 3 helgfria vardagar efter lagd order. Oftast dagen efter order om denna är lagd före klockan 15.00. Detta gäller våra lagerförda artiklar.
Ej uthämtade leveranser debiteras 250 kronor för returfrakt och hanteringskostnader oavsett orderns värde.Du som beställer akvarium

Beställningsvarors leveranstid kan variera beroende på leverantörens lagerstatus. Vi reserverar oss för slutförsäljning både i vårt eget och i våra leverantörers sortiment.Leveranstid

Beroende på valt fraktsätt. Se information om respektive fraktsätt nedan.


Posten
Vid order under 2 kg kan du välja posten som alternativ. Paketet hämtar du på postens utlämningsställe. Leveranstiden är oftast nästkommande vardag. Detta med reservation för vart i landet mottagaradressen finns, då det i vissa fall kan dröja upp till 3 helgfria vardagar

DHL Servicepoint
Vår normalfrakt är DHL servicepoint. Normal leveransdag är nästkommande vardag till din valda servicepoint. Beroende på mottagaradress kan det dock ta upp till 5 helgfria vardagar.

 

Fraktkostnad

Vid beräkning av fraktkostnad är det en beräkning av volym och vikt. En skrymmande artikel med låg vikt kan få en högre fraktkostnad än en mindre artikel med högre vikt, precis så som en lättviktig artikel som kräver större emballage kan ha dyrare frakt än en tyngre artikel som kräver mindre emballage. Observera att vissa skrymmande artiklar endast kan skickas med DHL. 
Vi räknar ut frakten inklusive emballage. 

Fraktkostnad med Posten (brev):
0,1 - 0,25kg        40,00 kr  (ej spårbart och kan endast användas för mindre beställningar)

Fraktkostnad med Posten (paket):
0,1 - 1,0kg          70,00 kr

1,1 - 2,0kg        115,00 kr

Fraktkostnad med DHL till servicepoint:
0,1 - 1,5kg          58,00 kr

1,6 - 3,0kg          70,00 kr

3,1 - 5,0kg          85,00 kr

5,1 - 10,0kg      100,00 kr

10,1 - 20,0kg    200,00 kr

Hos oss behöver du inte registrera dig som kund för att lägga order och se vad totalbeloppet blir. Lägg artiklar i din varukrog och gå till kassan. Kryssa i valbart betalsätt och fraktalternativ. 

Order över 800 kr skickas fraktfritt* med DHL!
* Detta gäller inte skrymmande artiklar

 

 

Företagsinformation och kontaktuppgifter

Continuous Improvement i mellanskåne AB med bifirma Fiskfoder.se
Sniberup 9349
24297 HÖRBY
Telefon: 0702 74 37 08

Bank: Swedbank
Org nr: 556805-5411

 

 

(Vi reserverar oss mot eventuella fel på sidan)