Aktivt kol från Hobby

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
51 kr

Beskrivning

Aktiv kol för filtrering i söt- och saltvatten. Används i många applikationer på grund av dess kemiska egenskaper. Det aktiva kolet har en förmåga att ta upp flertalet kemiska substanser och restprodukter i vätskor och luft. För akvarieanvändaren är det framförallt användbart för att neutralisera vissa restprodukter från mediciner och tillsatser i akvariet, som efter behandling inte är önskvärda. Tar upp medicinrester, missfärgningar och gifter.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 176
Lagerstatus: I lager

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

SvT7
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Hobby
  Rot med växtlighet fär det lilla akvariet. Storl 15x5x11cm och är ett dekorativt inslag i nanoakvarium eller räkakvarium. Tillverkad av plastmaterial och påverkar varken växter eller djur.
  Art nr. 1427
  120 kr
 • Hobby
  Simulera dagsljuset med denna LED belysning. Du kan på ett trevligt och effektfullt sätt belysa valda delar av ditt akvarium. Luftpump kan kopplas till.
  Art nr. 1169
  185 kr
 • Hobby
  Dekoration föreställande rot. Förvillande lik en naturlig bit av rot men tillverkad i stabilt material som inte smutsar ner eller färgar vattnet. Ofarligt för både fiskar och växter. Storlek 25x15x...
  Art nr. 1206
  164 kr
 • Hobby
  Simulera soluppgång med denna LED bylsning. Du får ett effektfullt ljus in i grottor eller andra gömställen. Luftpump kan kopplas till. 
  Art nr. 1168
  185 kr