2019-04-20 17:07
Lars Olof

Hej alla trevliga människor. Och du som har akvarium, hästar, hunar eller andra djur i synnerhet. Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här. Vet inte om någon saknat det men spelar mindre roll faktiskt. Jag skriver lite ändå. Vi har haft en jobbig period här på vår lilla gård. för 2 veckor sedan åkte jag på en blodpropp som satte sig på synen i höger öga. Efter senaste undersökningen kommer den nedsättningen att förbli och kan räkna med att vara en ögd i framtiden. Men det är bara att gilla läget. Efter några dagar på akuten i Lund är det bara att konstatera att många skulle vara glada för ett öga och resten av kroppen frisk. Vilket jag har då man undersökt mig från topp till tå och kan inte finna något som helst avvikande vad gäller värde, prover mm. 

Inte nog med detta för förra veckan sprang våra två gårdshundar iväg och blev attackerade av vildsvin. Värst tog det på vår minsta. Operation och hela köret. Ännu en operation har krävts då det inte höll första gången. Ännu en anledning att se över sina försäkringar med tanke på mitt förra inlägg om akvarium försäkring. Förhoppningsvis kommer hon att fixa det och vi skall absolut göra vad vi kan. 

Lite positivt måste jag dela med mig. Våra fina tik Qlara har ultraljudats och man ser att det finns minst 5 valpar. Valpningen är beräknad till om ca 4 veckor. Du kan läsa mer om våra gårdshundar här. Sniberups kennel

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: