Hem » Akvaristik » Akvarieväxter
Akvarieväxter

Akvarieväxter

Fiskfoder.se/Sniberups.se

har ett av sveriges största sortiment av akvarie/terrarieväxter online.

 Vi har fortlöpande påfyllning av akvarieväxter till vårt lager, med leveranser från Tropica och andra leverantörer minst två gånger i veckan.

Leverans till dig som kund sker fortlöpande måndag till torsdag.

Genom en väl utprovad packning kan du vara trygg att dina växter kan planteras direkt i akvariet. Vi skickar växterna i alla väderlekar och året om. 

På ett flertal växter får du rejäl rabatt när du köper flera. Titta in här så hittar du dem direkt

Produkter
12 36 72
Totalt 233 poster
Sida 1 av 7
1 2 3 4 5 6 7

Genom envist arbete och mycket jobb har vi blivit en av sveriges största leverantör av akvarieväxter online. Det har inte varit utan besvär och några misslyckande. Nu vågar vi säga att vi är halvvägs. Halvvägs för att man alltid kan bli bättre. 

Vi har nått till att få leveranser från våra leverantörer flera gånger i veckan. Detta för att du som kund skall få så fräscha växter som möjligt. Vi har ett stort sortiment för att vi väljer att jobba med fler leverantörer. Kan dock med fog påstå att Tropica är den största.

Under det första året trodde vi att kylan på vintern var den största transportrisken. Det kan vi idag säga att så är inte fallet. Sommarvärmen är det som växterna tål sämst. Men vi har lärt oss att packa på ett bra sätt och tycker oss kunna säga att vi lyckats rätt bra. 

Sammanfatningsvis gör våra leverantörers täta leveranser, våra packmetoder och inte minst på det sätt vi förvarar våra växter hos oss gjort att vi fått ert fortsatta förtroende. Glömde nämna att vi givetvis investerat i en portabel aircondition i växtrummet.